4320 2600

Pure Air - når 100% oliefri luft er et minimum

CompAir tilbyder dig en bred række af oliefrie kompressorer, hvori det grundlæggende krav til kvaliteten har været, at de skal opnå 100% renhed af luften, så de kan leve op til selv de strengeste krav inde for forskellige industrier. I mange industrier er luftkvaliteten, og renheden af den, nemlig en kritisk variabel; selv den mindste smule olie kan forurene og ødelægge produkter og produktionsmidler. Så når CompAir siger, der er tale om 100% oliefri kompressorer, så er det værd at spidse ører.

Foruden alle fordelene ved at operere oliefri, så høster du også gevinsterne ved at vælge et brand som CompAir, der gennem årene har kunne præstere altid at levere energibesparende, men samtidig høj ydelse, lavt støjniveau og lang levetid på sine produkter.

For de uinviede kan vi anbefale videoen nedenfor, der pædagogisk går principperne i oliefri kompressorteknologi gennem.

Specifikationer

  • 4-10 bar
  • 8,89-51,1 m3/min
  • 75-315 kW
  • Selvsmørende IE 3 motor. IE 4 kan købes som tilvalg
  • Lavt tryktab
  • Lave operationstemperaturer, der betyder større pålidelighed

Interesseret i at vide mere? Så finder du en brochure her.

HI-messe

HI-messen blev i dag skudt i gang. Vi er selvfølgelig på pletten med vores kompetente medarbejdere til en snak om vores produkter. Vi er at finde på stand M9550.22, hvor vi præsenterer produkter fra bl.a. Lucifer, TransAir (Parker), Jun-Air og mange andre. Så sving forbi og få en snak om, hvordan vi kan gøre en forskel dig og din produktion.

Husk at det er gratis at deltage på messen som besøgende: find din billet her.

Som altid kan du fange os på tlf. 4320 2600, hvis du ligger inde med spørgsmål eller har brug for rådgivning.

Hi _messe _2

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: