4320 2600

LEAQS energioptimering & lækagesøgning

Granzow A/S samarbejder med det verdenskendte energioptimerings & lækagesøgnings firma LMS Nordic og giver dig hermed mulighed for at få fuld kontrol over forbrug, tryk og dugpunkter.

Målet med samarbejdet er, at kunne tilbyde en komplet servicepalette der egner sig til alle industrisegmenter såsom eksempelvis pharma- & medicinal, fødevare og levnedsmiddel, samt processindustrien. Hos Granzow A/S er service et af vores specialer – vi servicerer alle former for kompressorer, vakuumpumper og roterende udstyr uanset fabrikat. Ved at tilbyde lækagesøgning samt energioptimering og efterfølgende styring af service- og reparationsprocessen, opnås en generel bedre økonomi og drift. Vi tilbyder at finde lige netop den service løsning, der passer dig og din installation bedst muligt. Servicekonceptet er nok markedets bedste bud på en stabil og lønsom drift. Med det indgåede samarbejde, kan vi nu tilbyde service på hele din applikation, fra kompressor installationen til de enkelte forbrugssteder.

Ønsker du at opnå dokumenterede energibesparelser i dit trykluftsystem, kræver det et samlet overblik over alle de parametre, der påvirker resultatet. Trykluft er et komplekst medie at styre. Hver eneste handling du udfører har en påvirkning et andet sted i systemet. LEAQS lækage søgning og optimerings software giver dig et samlet billede af de fundne lækager i din installation med mulighed for at dokumentere de foretagne foranstaltninger og beregne besparelser. De fleste projekter har en tilbagebetalings tid der er mindre end 6 måneder. LEAQS kan hjælpe dig med at få fuld kontrol over forbruget, tryk og dugpunkter ved at installere midlertidig eller permanent overvågning. LEAQS overvågning og måling giver dig en bedre omkostningskontrol.

At måle er at vide.

For yderligere information kontakt venligst Service afdelingen hos Granzow. De kan fortælle meget mere om energioptimeringssystemet fra LEAQS, som i den seneste udgave har mange nye funktioner.

Hos Granzow ser vi frem til at introducere systemet for jer.

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: