4320 2600

Landsdækkende service døgnet rundt

Landsdækkende service døgnet rundt

Vi har tidligere skrevet om vores kompetente værksted, der altid har løsningen på din opgave. Men vidste du også, at Granzow har landsdækkende service? Og at du med et af vores servicemoduler er dækket ind i alle døgnets timer, så du undgår driftstop?

Udklip

Med en serviceaftale hos Granzow får du kun det, du har brug for. Du slipper derfor også for fordyrende serviceordninger med unødvendige standardaftaler, som sparer dig for mange omkostninger i forbindelse med vedligeholdelse af dine komponenter.

Vi udfører service på alle mærker, og det giver dig en stor fordel. Uanset hvilken opgave, du har til os, udfører vi den nemlig.

Service med sikkerhed

Du får sikkerhed i at vide, at dine komponenter kører stabilt og gnidningsfrit. Derudover får du overblik over dine maskiners tilstand, og du modtager efter vores servicebesøg en detaljeret tilstandsrapport, så du altid er ajourført.

Derudover sparer du både tid og penge på en ordentlig serviceaftale. For eksempel foretager vi udover kontrol af dine komponenter og installationer også kontrol af dine trykluftssystemer - også kaldet LEAQS.

Er der huller, som betyder lufttab og dermed ringere drift, reparerer vi dem for dig, og giver dig adgang til en database, hvor du får overblik over tidligere utætheder og hvilke huller, vi har lappet.

Er du interesseret i at lære mere om vores forskellige serviceaftaler, så klik ind vores her. Som altid kan du få fat på os på tlf 4320 2600 eller på service@granzow.dk.

Ønsker du at læse mere om LEAQS, og hvad det kan give dig af besparelser, så læs mere i vores PDF her.

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: