4320 2600

Go' sommerferie

Sommerferien har for alvor ramt landet, og for de af os, der endnu ikke er at finde iført bermudashorts og en dertilhørende eksotisk drink med farvet paraply, må vi trøste os med at der er lidt mindre trafik på vejene om morgenen.

Hos Granzow vil vi gerne ønske dig en rigtig god sommer, og vil samtidig gerne minde dig om, at vi sommeren over fortsat sidder klar med rådgivning, hvad end for problemstilling eller spørgsmål du måtte have. Hverken salg, service eller værksted holder lukket i sommerferien.

ServiceVi ved fra mange af vores kunder, at sommerferien er en belejlig periode at udføre eftersyn på installationer, da mange er på ferie. Måske er det også på tide, at du får et eftersyn på din installation?

Vi tilbyder dig omfattende teknisk ekspertise, samt adgang til de bedste og originale reservedels-ressourcer igennem vores globale kvalitetsleverandører og eget lager. Alle vores teknikere står til din rådighed med deres know-how og uddannelse til at give dig en service, der garanterer dig en pålidelig, effektiv og lønsom drift af din vakuum- og trykluftsinstallation. Er du nysgerrig på at høre mere om vores service, så klik her.

Som altid er du velkommen til at ringe til os på telefon 4320 2600, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Go' sommer!

 

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: