CompAir L37RS Skruekompressor 37 kW 13 bar

Varenr.:  

103L37RS-V4

L37RS oliesmurt skruekompressor fra CompAir i L-serien. 37 kW.

Granzow har hele L serien. Kontakt os for tilbud på øvrige.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

  • 103L37RS-V4
  • SKRUEKOMP.OMD.REG. 37 kW 13B A

Log ind for at se priser

Log ind eller opret en konto. Så kan du se priser, tidligere bestillinger og lettere bestille fremover.

Varebeskrivelse

CompAir L37RS – Frekvensreguleret skruekompressor

Kontakt os i dag og oplev en ny standard inden for komprimeringseffektivitet eller få mere information og rådgivning. Vi har hele serien.

Når det kommer til ydeevne, pålidelighed og energieffektivitet, er CompAir's L37RS skruekompressor en sand mester. Denne topmoderne kompressor inkorporerer de seneste teknologiske fremskridt og komponenter, der er skræddersyet til at sikre lang levetid og give operatører fuldstændig tryghed i deres drift.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

Nøglefunktioner:

  • Overlegen ydeevne: L37RS er kendt for sin imponerende kapacitet og driftsstabilitet. Med en FAD (Free Air Delivery) på 1.41 – 6.06 m3/min (ved 10 bar) og et trykinterval fra 5 til 13 bar(g), leverer den konstant høj ydeevne til selv de mest krævende arbejdsmiljøer.
  • Pålidelighed og lavt støjniveau: Den høje output airend med langsom rotationshastighed er nøglen til at reducere energiomkostningerne betydeligt og sikrer samtidig, at L37RS fungerer pålideligt og med minimalt støjniveau.
  • Energibesparende design: L37RS er designet til at minimere energiforbruget og har en IE 3-elmotor og termostatstyret motordrevet ventilator, der sikrer effektiv og økonomisk drift. Med mulighed for IE 4 motor.
  • Brugervenlig konstruktion: Optimeret kabinet konfiguration, der gør vedligeholdelse enkel og problemfri.


En Investering i fremtiden:
De frekvensreguleret modeller sparer energi ved at tilpasse produktionen til anlæggets trykluftbehov. Samtlige modeller med fast hastighed er udstyret med en integreret køletørrer, der fuldender driftseffektiviteten (tilvalg).

Maksimal udnyttelse af ressourcer: L-seriens E-modeller er designet med ekstra stor luftende og reduceret maks omdrejning. Dette resulterer i op til 6% energibesparelser, hvilket betyder, at den største omkostningskomponent i en kompressor - energiforbruget - reduceres betydeligt.

Langsigtet besparelse:
De ekstra investeringsomkostninger for denne serie af supereffektive kompressorer betaler sig ofte tilbage på mindre end 12 måneder. Den ekstra store luftende har en forventet længere levetid, hvilket yderligere forøger besparelserne på lang sigt.

Frekvensregulering:
De frekvensreguleret modeller kan effektivt og pålideligt tilpasse sig varierende trykluftbehov, hvilket findes i de fleste trykluftsystemer. Dette reducerer de årlige driftomkostninger betydeligt, takket være brugen af frekvensreguleret teknologi.
Innovativt Design: L37RS er udformet med en række designinnovationer, herunder en stor overflade efterkøler, næste generations separatorfilter og en højtydende IE3-motor. Den termostatstyrede motordrevne ventilator sikrer effektiv drift uden ekstra hjælp, og de højeste kvalitetsforbindelser garanterer pålidelighed og nem vedligeholdelse. Dette gør L37RS til den ultimative løsning inden for skruekompressorteknologi.

Specifikationer

Spænding 400 V
Frekvens 50 Hz
Lydniveau 70 dB
Weight 952