CompAir skruekompressor L30-L45RS

Oliesmurt skruekompressor fra CompAir i L-serien.

Fast og variabel hastighed. Den høje effektivitet er opnået ved at skrueelement er en klasse større end normalt og kører ved lavere omdrejninger. Kompressorerne kommer også med EI 4-elmotor og en ny forbedret kompressorstyring. Dette giver et mindre energibrug pr. produceret m3 trykluft end vanlige kompressorer (i L-serien). Op til 5 % besparelse.

FAD: 4,24-8,67 m3/min.

Tryk: 5-13 bar.

Effekt: 30-45 kW.

En investering, der betaler sig
De regulerede hastighedsmodeller sparer energi ved at matche produktionen til anlæggets luftbehov. Alle modeller med fast hastighed fås med integreret tørretumbler.

E-modellerne i L-seriens skruekompressorer har en ekstra stor luftudgang med optimeret rotorspidshastighed, der opnår op til hele 6% energibesparelser.

Den største omkostningskomponent i en kompressor er energien til at køre den. Reduktionen af energiomkostninger påvirker de samlede ejeromkostninger betydeligt.

De ekstra investeringsomkostninger for denne serie af supereffektive kompressorer betaler sig i mange tilfælde tilbage på mindre end 12 måneder. Den ekstra store luftende har også en længere forventet levetid, der yderligere kan give dig besparelser på den lange bane.

Frekvensregulering
De regulerede hastighedsmodeller kan effektivt og pålideligt håndtere det varierende luftbehov, der findes i de fleste anlægsluftsystemer.
De årlige ejeromkostninger kan reduceres betydeligt ved hjælp af reguleret hastighedsteknologi.

Design

  • Stor overflade efter køler: Optimal køling for at sikre lave drifts- og afgangstemperaturer.
  • Næste generations separatorfilter: Rigelig dimensioneret filtrering for konstant ydeevne gennem hele levetiden, der leverer en olieoverførsel på mindre end 3ppm.
  • Elektrisk motor med høj effektivitet: Kompressorerne er som standard udstyret med en energibesparende IE4-elmotor.
  • Termostatstyret motordrevet ventilator: Meget effektiv og ekstremt lydløs ventilator tillader kompressordrift på arbejdspladsen plus brug af maksimal kanallængde uden yderligere hjælp.
  • Forbindelser af højeste kvalitet: Solide slanger og rørforbindelser med viton victaulic koblinger øger pålideligheden og er nemme at vedligeholde.

Video
Dette indhold kræver at cookies er tilladte
Dokument

Kontakt medarbejder for nærmere information

 


Niels Rasmussen, Distriktschef, Kompressorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk
 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}