CompAir mobile skruekompressorer

Stort udvalg i mobile skruekompressorer fra CompAir

Designet til de mest krævende forhold. Byggeprojekter med høj præcision kræver, at kompressorernes effektivitet og pålidelighed er af højeste kaliber. CompAir tilbyder en bred vifte af bærbare kompressorer, med et ry inden for branchen for netop det - kompressorer, der opfylder kravene i adskillige mobile trykluftsapplikationer. C-serien fra CompAir er i konstant udvikling og garanterer høj energieffektivitet, lave emissioner og mange andre innovationer, der gør daglig drift og vedligeholdelsesopgaver meget lettere.

CompAirs C-serie kommer i forskellige grupperinger:

C10-12 til C14 er et kraftfuldt alternativ til elektriske værktøjer. Lille, kompakt og let, kun 150 kg vægt med 1,0 til 1,4 m³ / min ved 7 til 12 bar. Perfekt til en lang række reparations- og installationsopgaver.

Volume flow: 1-1,4 m3/min

Tryk: 7-12 bar.

Effekt: 15,5 kW

C20 til C30 Denne række har output til at køre op til to afbrydere og drives af støjsvage og energieffektive Kubota-motorer. Fordelen ved et bredt motorhastighedsområde gør at du får forøget brændstofbesparelsen, og motorens pålidelighed og levetid forbedres. De forskellige anvendelser af disse kompressorer kan forbedres yderligere af integrerede generatorer, der kan levere elektrisk strøm til stedet, belysning og elektrisk værktøj. Med en driftsvægt på mindre end 500 kg (ubremset) kan kompressoren transporteres med små køretøjer.

Volume flow: 2-3 m3/min

Tryk: 7-14 bar

Effekt: 16,3-23,1 kW

C35-10 til C50 drives af meget stille, vandkølede Yanmar 4-cylindrede dieselmotorer. Kompressoren er især velegnet til applikationer i byer og bebyggede områder, hvor der stilles strenge begrænsninger for støjemissioner. Den lette konstruktion på under 750 kg (C38 og C42 ubremset) gør kompressoren velegnet til mange forskellige anvendelser og er derfor ideel til brug af leje. Disse kompakte og lette kompressorer fås med forskellige chassis og også med muligheden for integreret generator eller efterkøler eller begge dele.

Volume flow: 3,5-5 m3/min

Tryk: 7-10 bar.

Effekt: 35 kW

C55-14 til C76 Denne nye serie kompressorer skiller sig ud ved sit lave dieselforbrug, hvilket er 10% mindre end det foregående interval. Udstyret med et dieselpartikelfilter er disse moderne kompressorer bygget efter den nyeste emissionsstandard fase 3B. Takket være et bredt trykområde op til 14 bar er denne kompakte kompressor serie ekstremt alsidig og opfylder kravene i adskillige applikationer. Kompressorerne har tilstrækkelig lagerkapacitet til to hammere, pluk eller andet pneumatisk værktøj. Separate motor- og kompressorluftfilter garanterer lang levetid. Alle servicepunkter er strategisk placeret for nem adgang.

Volume flow: 5,5-7,6 m3/min

Tryk: 7-14 bar

Effekt: 53,7 kW

C85-14 til C140-9 Denne serie af kompressorer er designet til de hårdeste forhold, hvad enten det drejer sig om vejbygning, anlægsarbejde eller restaureringsarbejde. Serien tilbyder enestående pålidelighed, ydelse og trykluftkvalitet. Fuldt tilgængelige døre gør vedligeholdelse let. Kompressoren er som standard udstyret med adskillige muligheder, der giver en betydelig omkostningsbesparelse for kunden. Takket være medtagelse af to batterier kan pålidelig kørsel og ydeevne opnås, selv under kolde forhold. Disse kompressors lange livscyklus forbedres yderligere ved yderligere motorstyringsbeskyttelse. Dieselmotorer fra QSB 4.5-serien fra Cummins er udstyret med elektronisk brændstofindsprøjtning til at opfylde de europæiske standarder for udstødningsemissioner

Volume flow: 8,5-13,3 m3/min

Tryk: 7-14 bar

Effekt: 97-119 kW

C200TS-24 til C270TS-9 TurboScrew-kompressorer med deres unikke patenterede bi-turbo-teknologi giver klasseledende dieseleffektivitet, den laveste vægt på 3.500 kg og super-ren ydelse i henhold til direktiv 97/68 / EC fase 4 final. Den nye serie er udstyret med et prisbelønnet SCRT® -  Selective Catalytic Reduction Technology, der er i stand til at fjerne næsten alle nitrogenoxidemissioner fra dieseludstødningsgasser.

Volume flow: 20-27 m3/min

Tryk: 9-17 bar

Effekt: 180-224 kW

 

Kontakt medarbejder for nærmere information

 


Niels Rasmussen, Distriktschef, Kompressorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk
 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}