BOGE LÆKAGESTOP (BLS 1)

166BLS1-1

Spar penge på unødvendig lækage ved anskaffelse af BOGE leak stop.

Et fleksibelt programmerbart system, som er i stand til at spare på lækagetabet på det ubenyttet produktionsafsnit.

Har du en produktion, hvor du til tider slukker for dele af dit trykluftsystem? Så kan du spare et svimlende beløb ved at anskaffe dig BOGE lækagestop. Det er den smarteste måde, at sætte en stopper for tryklufttab. 

For effektivt at begrænse lækagetab, afspærrer BOGE lækagestop ubenyttet produktionsafsnit ved fyraftenstid eller præcis det tidspunkt du gerne vil have det. Det kan ske automatisk og arbejdstiden kan tilpasses individuelt.

BOGE lækagestop har disse egenskaber:
- Fuldstændig vedligeholdelsesfrit
- Du holder systemtryk på central modsat start/stop og forlænger dermed kompressorens levetid og beskytter dine filtre. (Dette er også med til at reducerer energi-, service-, vedligeholdelse- og driftsomkostningerne).
- Fleksibelt programmerbart system, som er i stand til at spare på lækagetabet på det ubenyttet produktionsafsnit.
- BOGE lækagestop er i stand til at justere efter virksomhedens arbejdsmønstre og gemmer dermed oplysningerne ved hjælp af enhedens batteri backup. Skulle der pludselig ske en strømafbrydelse, så kan BOGE lækagestop også åbnes og lukkes.
- Energibesparelse er én ting og det gør denne konsekvent. (Du sparer 4.000 liter ved 7 bar!)
- Du forhindrer unødvendig kompressordrift uden for driftstiden

Den indbyggede programmeringsfunktion er designet til cirka 16 switches pr. dag, 7 dage om ugen. Du sparer derfor problemerne ved opstart af dit trykluftsystem samtidig med, at du beskytter dine filtre. 
Den oplyste LCD skærm giver klarhed og nem betjening i en række forudinstallerede sprog. Dertil er BOGE lækagestop lavet af højkvalitetmaterialer - et rustfrit stål kugle og en ventil af messinglegering. Vigtigst af alt: der er ingen pulsering i trykluftnetværk takket være den gradvise ventilåbning og installationen kan sagtens foretages i trange rum grundet dens størrelse. Dens pladsbesparende form kommer også til sin ret for kompressorer helt op til 75kW.

Ønsker du at åbne for tryklufttilslutningen helt uplanlagt i dine weekender?
Jamen, så kan du sagtens det. Udover tidsstyret aktivering, så kan BOGE leak stop også være ”fjernstyret” manuelt. Med en manuel "override" med tænd/sluk knap inkl. 5 meter kabel sæt, så skal du blot trykke på kontakten for at åbne eller lukke for tryklufttilslutningen. Ideelt tilvalg til uplanlagte ekstra weekendvagter, hvor du ikke ønsker at skulle omprogrammere systemet.

 

Kontakt medarbejder for nærmere information

 


Niels Rasmussen, Distriktschef, Kompressorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk
 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}