JCB generator G45QS

760G45QS-01

Generatoren kommer med en kraftfuld dieselmotor fra Kohler, der giver dig driftsikkerhed samtidig med høj ydelse. JCB's motorsortiment sikrer gennemprøvet ydeevne, økonomi og støjsvag for at støtte dig dagligt i enhver applikation. G20QS til G45QS modellerne er udstyret med førsteklasses komponenter, der komplimenterer motoren, inklusive Mecc Alte-generatorer og en standardmonteret Deep Sea Electronics (DSE) kontrolpanel for at opretholde høj ydeevne.

QS-serien: hvad kan den?

JCB's QS-serie er en serie, med performance og innovation i højsæde, der kommer i 20-220 kVA. Det betyder, at du kan forvente overlegen ydelse, lavt brændstofforbrug, øget effektivitet og lavt støjniveau. På verdensplan har JCB solgt mere end 200.000 enheder fra QS-serien; et vidne om, at JCB leverer generatorer i absolut topklasse. Mecc Alte-alternatorer er blandt de mest effektivepå markedet, og alle generatorer i QS-serien er udstyret med dem som standard.
Generatoren kommer med JCB's intelligente software, LiveLink, som du kan læse mere om her.

Overvågning og programmering af ydeevne er let med standard-fit Deep Sea Electronics (DSE) 4510 kontrolpanel. En stor skærm gør enheden nem at bruge, og designet er samtidig intuitivt at forstå.

Intuitiv i brug og nem at manøvrere rundt
Det valgfri DSE 4520 kontrolpanel inkluderer en overførselsafbryder mhp. en glidende overgang mellem net- og generatorstrøm i tilfælde af netfejl. QS-serien leverer lave støjniveauer, så lave som 62dBA, ideel til en rækkeviddeaf applikationer. Generatorerne er nemme at transportere og placere, da de kommer udstyret med ekstra store trucklommer. Når det gælder transport af generatoren er det gjort så simpelt som muligt, da der er  valg mellem fire løftlugs, store gaffellommer eller et centralt løftepunkt (der kan løftes med eksempelvis kran). De mange muligheder gør det lettere at manøvrere rundt med generatoren.

Bygget til at modstå ekstreme forhold
Det tretrins brændstoffilter og valgfri selvrensningluftfilter beskytter motoren mod for tidligt slid - selv i de hårdeste miljøer. Hele serien er udviklet og testet til at kunne fungere selv i temperaturer over 50 grader.

Dokument
/Files/Images/G45QS_EN.pdf
G45QS_EN.pdf 278 KB

Kontakt medarbejder for nærmere information

Niels Rasmussen, Distriktschef, Generatorer, Sjælland

  3017 7837   |      nr@granzow.dk

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}