Leybold

Granzow A/S er din Leybold vakuum forhandler

Hvad kendertegner Leybold?

Vakuum fra Leybold er kendetegnet cutting-edge innovation, der leverer løsninger på tværs af et væld af industrier; food science, rumforskning, R&D og mange flere. I gennem 165 år har Leybold leveret alt fra grov- til finvakuum, og forfiner den dag i dag stadigvæk deres produkter til perfektion.

•  Leverer vakuum til alle slags opgaver: olieforseglet vakuum, roots pumper, højvakuum, tørvakuum - you name it
•  Ingen oliekontaminering af din produktion
•  Nedsat risiko for bakterieudbrud
•  Maksimal levetid
•  Minimalt energibrug

Med en vakuumpumpe fra Leybold sikrer du dig det ypperste inde for vakuum, og et produkt med design, der tager højde for selv de mindste ting.

Se vores store udvalg af vakuum fra Leybold her.

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om vakuumpumper

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette vakuumløsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af den rigtige pumpe til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
energiforbrug.

 

Har du nogle spørgsmål omkring vakuum?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for bl.a. vakuum. Hvis du har nogle spørgsmål omkring Leybold vakuumpumper, eller nogle andre former for vakuum, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din kompressor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra Leybold

LEYBOLD VAKUUMPUMPER

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}