GAST

Granzow A/S er din GAST kompressor forhandler

Hvorfor vælge en luftmotor fra GAST?

Luftmotorer fra GAST er designet til at trives i hårde miljøer. Deres smøring beskytter interne komponenter og hjælper med at transportere mindre partikler, som kan undgå filtrering, samtidig med at de giver fordele ved varmeafledning.

GAST er kendt i hele branchen for deres robuste konstruktion og pålidelighed og fås i smurte eller ikke-smurte modeller.

Se vores store udvalg af GAST motorer her

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om luftmotorer

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette luftmotor til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af den rigtige luftmotor til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed. For eksempel rådgiver vi dig i, hvordan du kan nedsætte dit 
energiforbrug.

 

Har du nogle spørgsmål omkring luftmotorer?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for luftmotorer. Hvis du har nogle spørgsmål omkring GAST luftmotorer, eller nogle andre former for motorer, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift, så du får det bedste udbytte af din luftmotor. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra GAST

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}