FEMA by Honeywell

Granzow A/S er din forhandler af trykmålere fra FEMA

Hvorfor vælge trykmålere fra FEMA?

FEMA produkter er fremstillet i henhold til de strengeste kvalitetsstandarder på deres hovedkvarter i Schönaich og har et fantastisk ry for pålidelighed. Ud over et omfattende produktportefølje tillader FEMAs produkter tilpasning af tryk- og temperaturmålesystemer til forskellige forskellige applikationsscenarier - du kan derfor altid regne med at finde et produkt, der kan dække dine behov lige meget hvor specifik de end måtte være.

Produkter fra FEMA efterkommer alle certificeringer på området, herunder SIL 2 (Safety Integrity Level 2) i henhold til IEC 61508-2.

Se vores store udvalg af produkter fra FEMA by Honeywell her

 

Hos Granzow A/S får du professionel viden om måleudstyr

Vi har mange års erfaring med at finde den helt rette løsning til dig. Hos os får du et unikt samarbejde, fordi vi, som de eneste i branchen, tilbyder dig en 
samlet løsning, lige fra håndplukning af de rigtige målere til service og 
rådgivning. Vi lytter til dine behov og udarbejder derefter en løsning som passer til din virksomhed.

 

Har du nogle spørgsmål omkring måleudstyr?

Hos Granzow A/S er vi specialiserede inden for måleudstyr. Hvis du har nogle spørgsmål omkring måleudstyr fra FEMA by Honeywell, eller nogle andre former for måleudstyr, så kontakt os endelig på tlf. 43 20 26 00. Så kan vi rådgive dig i, hvordan du tilrettelægger din drift. Du er også velkommen til at kontakte os på mail info@granzow.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Se alle produkterne fra FEMA by Honeywell

FEMA BY HONEYWELL MÅLEUDSTYR

Kontakt os og hør mere om vores produkter

– og hvordan vi laver den bedste løsning til dig
 

 

Vores leverandører og samarbejdspartnere

}