4320 2600
 

Ledige stillinger

Servicetekniker til Jylland og Fyn

Har du viden om kompressorer eller vakuum, og vil du udfordres på meget forskellige serviceopgaver?

Bliv en del af en af Danmarks største distributører af kompressorer og vakuumløsninger. Vores kunder tæller både Danmarks største og mindste virksomheder samt alt derimellem. Derfor kommer du ud for mange spændende ting hos kunderne – og du bliver udfordret på din tekniske viden.

Velkommen til Granzow A/S – en velrenommeret og stabil virksomhed

Granzow A/S har mange agenturer fra de bedste europæiske mærker. Vi hjælper kunder inden for mange forskellige industrier, for i vores brede sortiment har vi løsninger til alle.

Vi er 37 medarbejdere i alt, og du bliver en del af vores jyske serviceteam med 3 erfarne kolleger. Her står du for opgaverne i Midt/Syddanmark og på Fyn.

Mest service blandet med akutte opgaver

Som servicetekniker servicerer du kompressorer og efterbehandlingsudstyr i industrien. Du kører ud hjemmefra til kunderne. Den ene dag kører du almindelig service, og den næste står du med en akut problematik, som du fejlsøger og løser. Dagen efter installerer du måske en kompleks løsning eller kører service på et kompressorrum, der løber over flere dage.

Få opgaverne af vores koordinator

Opgaverne får du af vores koordinator, men du har indflydelse på selv at vælge rækkefølgen og aftale de specifikke tidspunkter med kunderne. Hver fjerde uge er du på tilkaldevagt, hvor du dækker Jylland og Fyn. I gennemsnit kommer der et par opkald per vagtuge, og du bliver både kompenseret for at stå til rådighed og for at køre ud.

Familiært team og gode forhold

Du bliver en del af et team med et familiært sammenhold, hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger. Samtidig sparrer vi sammen hver dag over telefonen, så du får god hjælp, hvis du støder på større udfordringer. Til at løse opgaverne får du egen servicebil, PC, telefon og sundhedsordning, samt andel i vores årlige bonusordning.

Du har solid teknisk viden

Du kan rådgive kunden, og hvis du ser, at kunden mangler en reservedel, eller at reservedelen trænger til at blive skiftet ud, præsenterer du muligheden for at få den udskiftet med det samme.

  • Du kan være automatikmekaniker, industritekniker eller lignende.
  • Du har en mekanisk og en stærk el-teknisk forståelse, for vores udstyr er typisk el-styret.
  • Du kan forstå et el-diagram og bruge det til fejlsøgning.
  • Har du brancheerfaring er det en fordel, men ikke et krav.
  • Du taler engelsk, så du kan bestille varer eller søge rådgivning direkte hos vores europæiske leverandører.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Nicholas Christiansen på 88 63 00 43.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 8/5 2017 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest mulig, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send til:

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup

info@granzow.dk

 

Kontakt os og hør mere

SEND EN BESKED

Leverandører: